header banner
Default

Een bekende analist voorspelt wijzigingen voor Dogecoin en Bitcoin


De populaire pseudonieme analist Rekt Capital verwacht een correctie voor Dogecoin en stelt dat Bitcoin zijn huidige koersniveau moet vasthouden om verdere dalingen te voorkomen. Kan Bitcoin de huidige koers van ongeveer 29.400 dollar tot het einde van de week bewaken of gaan we lagere koersen zien? Rekt Capital maakt zich in ieder geval zorgen over de grootste crypto van de markt.

Hoge verwachtingen Bitcoin voor 2024

Als we door zijn tweets en voorspellingen heen struinen, dan lijkt één ding op te vallen. Voor het jaar 2024 is de populaire analist meer dan optimistisch over Bitcoin. Dat is uiteraard volledig op basis van de geschiedenis, waarin we keer op keer de zogenaamde vierjarige cyclus zagen terugkeren.

De Nederlandse analist PlanB (bekend van het Stock-to-Flow model) zou over de bovenstaande grafiek zeggen: “Als een uurwerk.” Bitcoin is hard op weg naar “4” het jaar van de halving.

Als je goed naar de grafiek kijkt, dan zitten we momenteel in het jaar waarin Bitcoin geen fantastische prestaties laat zien; maar wel tot een zeker koersniveau herstelt. Wat dat betreft is het niet gek dat Rekt Capital niet de hoogste verwachtingen heeft van Bitcoin.

Problemen voor Dogecoin

VIDEO: 🤣 Elon Musk On Selling Dogecoin
Lark Davis

Wat Dogecoin betreft is de situatie volgens Rekt Capital nog minder goed. Voor de memecoin verwacht hij een daling naar de onderkant van het in de onderstaande grafiek afgebeelde trendkanaal.

Dat zou in potentie een Dogecoin koers van 0,058 dollar of lager kunnen opleveren. Vanaf de huidige koers van 0,07585 dollar markeert dat een behoorlijke daling.

Voor nu lijkt Dogecoin nog weinig bearish signalen af te geven. De afgelopen 24 uur mocht de memecoin namelijk een plus van 0,72 procent opschrijven, terwijl de rest van de markt op rood staat. In de laatste zeven dagen staat er zelfs een plus van 3,06 procent voor de favoriete munt van Elon Musk.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin, Dogecoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: Gail Silva

Last Updated: 1699899242

Views: 1098

Rating: 3.9 / 5 (30 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gail Silva

Birthday: 1974-09-08

Address: 5280 Steven Groves, South Desireeshire, NV 71529

Phone: +3692668183419676

Job: Electrician

Hobby: Robotics, Golf, Reading, Card Collecting, Running, Fishing, Surfing

Introduction: My name is Gail Silva, I am a sincere, forthright, vibrant, unreserved, brilliant, Gifted, treasured person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.