header banner
Default

"De waarde van alle bitcoin kan makkelijk naar $15000 miljard", zei Scaramucci


Table of Contents

Volgens Anthony Scaramucci, de oprichter en managing partner van SkyBridge Capital, kan de marktkapitalisatie van bitcoin makkelijk naar de $15 biljoen.

Prijsvoorspelling

VIDEO: Anthony Scaramucci: Bitcoin's Path to a $15 Trillion Market Cap | The Future of Money
OPTO – Invest in Innovation

Als je dat anders opschrijft, komt dat neer op $15.000 miljard. Vergeleken met de huidige marktwaarde van bitcoin van $540 miljard heeft de miljardair het dus over een stijging van maar liefst 2.660%.

Scaramucci, voormalig directeur Communicatie voor het Witte Huis, deed deze uitspraak op OPTO, een podcast over "Invest in Innovation".

De hedgefondsmanager denkt dat “bitcoin gemakkelijk een activa van $15 biljoen zou kunnen zijn”, voordat hij eraan toevoegde dat BTC “in veel opzichten waardevoller is dan goud” en dat het een spaarmiddel kan worden. Toch denkt hij niet dat bitcoin een universele geldstandaard zal zijn.

Als je dan terugrekent met de maximale supply, en het biljoenenbedrag deelt door deze 21 miljoen coins, dan komt het neer op de prijs van bitcoin van $700.000 per coin.

Hij ziet verder dat veel mensen vijandig tegenover BTC of door goud gesteunde cryptocurrency's staan, omdat men met de Amerikaanse dollar zijn "geopolitieke wil op anderen zou willen leggen".

Scaramucci bekritiseerde het huidige financiële systeem als “kapot” en riep op tot sterk leiderschap om een opleving op gang te brengen. Toch denkt hij dat zo'n verandering wel vijftien tot twintig jaar zou kunnen duren.

Verder keek Scaramucci de afgelopen maanden op een andere (en eigen) manier naar de cryptomarkt. FTX Ventures had afgelopen september namelijk een aandeel van 30% in SkyBridge gekocht, alvorens de beurs faillissement aanvroeg. Hij schat in dat oud-CEO Bankman-Fried schuld zal bekennen en veroordeeld gaat worden.

Lees ook

Sources


Article information

Author: Theodore Morris

Last Updated: 1698704762

Views: 799

Rating: 4.8 / 5 (106 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Theodore Morris

Birthday: 1928-05-21

Address: 454 Jessica Club Apt. 630, Jordanfort, WV 95965

Phone: +3857108496166048

Job: Paramedic

Hobby: Painting, Chess, Magic Tricks, Web Development, Cross-Stitching, Snowboarding, Backpacking

Introduction: My name is Theodore Morris, I am a persistent, venturesome, unyielding, Determined, rare, variegated, honest person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.