header banner
Default

Shiba Inu (SHIB) balinaların yaşam kalitesi %48 arttı!


Table of Contents

Shiba Inu, yükselişe geçme umuduyla balina faaliyetlerinde kayda değer bir sıçrama kaydetti.

Shiba Inu (SHIB) balina etkinliği yüzde 48 arttı!

Shiba Inu (SHIB), genel piyasa momentumu kısmen düşüşe geçerken geçen hafta elde ettiği kazançların çoğunun tersine döndüğünü görüyor. Bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu, diğer altcoin'lere kıyasla büyük bir direnç göstererek kazançlarının yüzde 1,04'ünü kaybettikten sonra 0,000007252 dolardan işlem görüyor.

Ana fiyat ölçütü düşüş eğiliminde görünse de Shiba Inu, ekosistemdeki balinaların faaliyetleriyle ilgili olarak umut verici bir görünüme sahip. Kripto analiz platformu IntoTheBlock'un (ITB) verilerine göre balina aktivitesi şu anda yüzde 48 oranında artmış durumda. Paylaşılan kesin verilere göre, Shiba Inu protokolünde kaydedilen toplam büyük işlem sayısı 9 Eylül'de 11 iken, yazım sırasında 31'e yükseldi.

Bu büyük işlem, en az 100.000 dolar parasal değer içeren işlemler olarak tanımlanıyor. 31 balina işleminde toplam 10,96 milyon dolarlık bir meblağın taşınmış olması dikkat çekici. Bu önemli sıçrama, CoinMarketCap tarafından ölçüldüğü üzere, memecoin ekosisteminin genel işlem hacmindeki büyümeye de katkıda bulundu.. Mevcut verilere göre, işlem hacmi yüzde 22,78'e kadar yükseldi ve bir gecede 72,6 milyon dolar değerinde bir hacim el değiştirdi.

SHIB fiyatı

VIDEO: Shiba Coin ile 2 Ayda 9 Milyon Dolar Kazanmak!
Coinkolik

Shiba Inu alıcıları, büyüme eğilimlerini canlandırmak için balina ve perakende alıcıları gibi gözlemlenebilir büyüme tetikleyicilerinin yanı sıra Shibarium protokolündeki artan metriklerden yararlanmak zorunda kalabilir. Shibarium'daki toplam işlemlerdeki büyümenin yanı sıra toplam cüzdan adreslerindeki artışla birlikte, Shiba Inu'nun benimsenmesi tüm cephelerde entegre olmuş gibi görünüyor. Bu benimsemeyle birlikte, kısa ve uzun vadede SHIB'nin fiyatında bir canlanmaya yol açabilecek talep artışı görülebilir.

Sources


Article information

Author: Margaret White

Last Updated: 1698739921

Views: 524

Rating: 4.2 / 5 (62 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margaret White

Birthday: 1948-07-10

Address: 0395 Castillo Estates Apt. 777, South Kaylamouth, IA 71562

Phone: +3718475787211522

Job: Electrician

Hobby: Traveling, Raspberry Pi, Sailing, Table Tennis, Running, Swimming, Embroidery

Introduction: My name is Margaret White, I am a capable, important, spirited, forthright, striking, unguarded, artistic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.